zamanin degeri 

1. para ile satin alinamayacak birkac seyden * biri olan zamanin degeri. ali tuncay zamanin degerini kimlerin bilecegini cok iyi anlatmisti, aklimda kaldigi kadariyla yazayim suraya.

bir senenin kiymetini sinifda kalan bilir, bir ayin kiymetini erken doguran kadin bilir, bir haftanin kiymetini dergi cikartan bilir, 1 saatin kiymetini sevgilisini ugurlamak uzere peronda bekleyen bilir, 1 dakikanin kiymetini ucagini kaciran, 1 saniyenin kiymetini olumden son anda kurtulan, 1 salisenin kiymetini de gumus madalya alan bilir. dogru soze ne denir ki, helal olsun.
    #3725349 (aynadaki adam, 26.07.2008 19:28)
  2. (bkz: zamanın ruhu)
    (bkz: zeitgeist)
    #3725356 (gulhan seven adam, 26.07.2008 19:29)

© 2008 - uludağ sözlük

zamanin degeri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zamanin degeri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zamanin degeri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » kuresel isinmanin yararlari » erdal guney » bilgi ve belge yonetimi » kendine gomulmek » dolar » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » sozluk yazarlarindan aforizmalar » red alert 2 yuri s revenge » enderun sevgiler » cooler than jesus » antalya altin portakal film festivali » alonso solis » timucin esen » bezele » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » h h holmes » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » ebay » istatistiktir » nefesim nefesine » adim adim kiz tavlama » pit » yaran yanlis okumalar » respect my authority » aysun kayaci » fatma aliye » tsk » hocaya tavir alan ogrenci » mustafa uslu