zamani durdurmak 

kapat
  1. nesilden nesile genlerle aktarılan bir çocukluk fantezisi. her erkek çocuk bunu en az bir kere istemiştir eminim ki.
    "zamanı durdurucam ve bütün kızlar benim olucak.."
    #3401568 (mrtince, 15.05.2008 19:51)
  2. durdurmak değilde, beni hep durdurduktan sonra yeniden başlatamama fikri korkutmuştur.
    #3401583 (sinekas, 15.05.2008 19:54)

© 2008 - uludağ sözlük

zamani durdurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zamani durdurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zamani durdurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ferhat gocer in takim elbisesi » www iktisat eu » suriye » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » moderasyonla konustum haberler iyi » arto » tutunamayanlardan » autogynephilia » anne niye beni erkek dogurmadin » jorg haider » uludag limonata » regret » burda mi yersiniz paket mi yapalim » cocuklarin arasinda olgun kalmak » tonari no totoro » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » desmodus rotundus » stop hammertime » hell s kitchen » arbalet » seks icin alternatif tabirler » hazar golu » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » binnur kaya » bilkent universitesi » ataturk un fenerbahceli olmasi » adam olacak cocuk » two seconds in life » yalanci smiley » cahil » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi