zamani bukmek 

kapat
  1. * *
    zamanın akış hızını değiştirmek, onun kafasını karıştırmak anlamında kullanılır.
    uzay+zaman içinde; yüksek kütle çevresinde ve ışık hızına yakın hızlarda zamanın yavaşlaması ile ortaya çıkar. (hızlanması nasıl olur bilemiyorum. onu da başka arkaaşlardan bekliyorum)
    uzay+zaman birlikteliğinden dolayı zamanla birlikte uzay da bükülür ki işte o zaman galaktik yolculuk u mümkün kılar (ya da kılacaktır)
    (bkz: kara delikler)
    (bkz: beyaz delikler)
    (bkz: kurt deliği)
    (bkz: uzay zaman)
    (bkz: bakkal osman)
    #2679275 (spectr, 09.12.2007 12:29)
  2. (bkz: zaman bukulmez, zorlarsaniz kirilir)zaman teknisyeni recep.
    #2679284 (narpiz cigneyen yilki ati, 09.12.2007 12:35)
  3. zaman-mekan sürekliliğini bozmak/kırmak/engellemek/bükmek olarak da geçer.
    #2679306 (paradigma, 09.12.2007 12:46)
  4. (bkz: hiro nakamura)
    (bkz: heroes)
    #2679308 (cofdi, 09.12.2007 12:47)
  5. yapılabilir bir durum.
    #2679369 (paradigma, 09.12.2007 13:02)

© 2008 - uludağ sözlük

zamani bukmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zamani bukmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zamani bukmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» savasmak » zhh » nod32 » somewhere over the rainbow » fethullah gulen cemaati » agizda yara varken biskrem yemek » elektrik muhendisini tamirci sanmak » alinan esyanin bir gun sonra yuzde elli ucuzlamasi » yaran diyaloglar » ford fiesta » vonal » karakol yeri degil zihniyet degismeli » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » niye cattin kaslarini » sony » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nihat koray » 52 bin kisi nasil susturulur » bos daglari bombalamak » harley davidson botlar » erdal sarizeybek » eyup » ozge » ismail yk karizmasi » ahmet yildiz olmedi » yenilgilerden sonra kalan mac sayisini hesaplamak » juan pablo angel » google maps for mobile » kumarda kaybettim askta kaybettim » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » morel eskisehir lgbtt olusumu