zamanede bir hal gelmesin basa 

kapat
  1. aşık kul hüseyin türküsüdür.

Zamanede Bir Hal Gelmesin Başa

Zamanede Bir Hal Gelmesin Başa
    Ahdı Bütün Sadık Bir Yar Kalmamış
    Efendim, Tabibim, Cananım
    Kalleş Yar Olana Dost Demem Haşa
    N'olacak Muhannet Meydan Görmemiş

Ben Bir Yar isterem Derun-U Dilden
    Sarfede Varını Geldikçe Elden
    Beni Setreyleye Abudan Elden
    Her Yüze Gülen Yar Olmuş Olmamış

Hüseyin Beyhude Ah Etme Naçar
    Bir Kapı Örterse Birini Açar
    Buna Dünya Derler Hepisi Geçer
    Hangi Günü Gördün Akşam Olmamış
    #612039 (kara hilal, 06.09.2006 15:04)
  2. Erkan Oğur ve ismail Hakkı Demircioğlu nun da yorumladığı güzel türkü.
    #612063 (paradigma, 06.09.2006 15:11)
  3. enel hakk dedirten , insani olmayan , erkan oğur ve ismail hakkı demircioğlu nun insani yorumlamadığı türkü.

(bkz: enel hakk)
    #1379225 (altobelli, 06.03.2007 00:58)
  4. çok eşsiz bir türkü. yazanın, söyleyenin, emeği geçenin, biz dinletenin hepsinin eline sağlık...
    #2974949 (bl, 09.02.2008 01:52)
  5. erkan ogur ismail hakkı demircioğlu yorumuyla insanı kendinden geciren, canlı olarak dinlenildiginde bir buyuk rakı etkisi gosteren türkü..

''buna dünya derler hepisi geçer
    hangi günü gördün akşam olmamış''
    #4313211 (mianke, 03.12.2008 18:28)
  6. http://www.youtube.com/watch?v=7QxDQj7skOo +
    #4754381 (hemankilicinolmasabihicsin, 24.02.2009 01:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

zamanede bir hal gelmesin basa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zamanede bir hal gelmesin basa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zamanede bir hal gelmesin basa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about zamanede bir hal gelmesin basa. Copyrights of the articles are belong to their authors.