zaman zaman girilen tripler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  2. huzun zaman zaman deli dalgalarla gelir
  3. kalin bir kitabi okuduktan sonra girilen tripler
  4. kral ne zaman uyanirsa gun o zaman baslar
  5. sozlugun zaman zaman yaptigi ibnelikler
  6. zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman
  7. zaman zaman dinlenesi sarkilar
  8. zaman zaman kafanin bir ton olmasi
  9. ben ne zaman istersem o zaman sicarim
  10. zaman ne zaman var oldu

© 2008 - uludağ sözlük

zaman zaman girilen tripler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaman zaman girilen tripler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaman zaman girilen tripler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurdistan » hamdolsun diyen tiki erkek » cocaine cowboy » trabzonsporlu futbolcularin isimlerindeki akustik » seslisozluk » turkiye futbol ekolu » tatnim » yazilan ilk sevda hikayesi » private equity » lucky strike » eyvah eyvah eyvah » alt bostanci » mbaran » tehlike aninda cami kiriniz » gh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk dunyasi siteleri » takva » biga » yaran videolar » fethullah istihbarat timi » cesit cesit insan var » gune ismail yk ile baslamak » ticaret odalari » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » fabio paim » guzel entrylerin sozluk bosken akla gelmesi » 15 ekim 2008 yilmaz ozdil yazisi » son ada » sinegi yere hizlica firlatarak oldurmek » ezan