zaman ve mekan sinirlamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zaman ve mekan kavramlarinin kayboldugu an
  2. yanlis zaman yanlis mekan
  3. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  4. 45 karakter sinirlamasi
  5. karakter sinirlamasi
  6. haciz sinirlamasi
  7. yabanci oyuncu sinirlamasi
  8. karaktersiz karakter sinirlamasi
  9. gunde 10 entry sinirlamasi
  10. yazar alimlarina yas sinirlamasi koymak

© 2008 - uludağ sözlük

zaman ve mekan sinirlamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zaman ve mekan sinirlamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaman ve mekan sinirlamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cizbiz » pantera » seri eksi oy veren ibne bana takti » skygrabber » tom angelripper » futbol spikerlerinin turkcemize kattiklari » yine o adam » visal icin o civana ricalar eylendi » tanri turk u korusun ve yuceltsin » the haunted made me do it a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci