zaman ne cabuk geciyor fakina bile varmamisim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayat ne cabuk geciyor
  2. zaman geciyor
  3. hayat nasil geciyor zaman hic gecmezken
  4. icime islerken farkina varmamisim
  5. cabuk gulen cabuk aglar
  6. cabuk parlayan cabuk soner
  7. gunler zor geciyor zor gunler geciyor biliyorum
  8. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  9. dimitrof geciyor
  10. geciyor bizden de

© 2008 - uludağ sözlük

zaman ne cabuk geciyor fakina bile varmamisim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaman ne cabuk geciyor fakina bile varmamisim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaman ne cabuk geciyor fakina bile varmamisim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hamisine nanay piy piy kaymak » behavioral autogynephilia » uhde » gokhan saki » cok gizli sozluk raporu » 20 watt » bunu mu demek istediniz » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » ovulmekten cekinmek » universiteye bisikletle giden insan » that was just your life » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » bos salladim doluymus » ozgurluge kursun » divide et imperium » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » will you still love me in the morning » bir kereden hicbir sey olmaz » unutamamak » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » yunus » harlem de siyahilerle rap yapmak » yorulmak » bakinizlarin bos kalmasi » ucakta namaz kilmak » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » cok eski sevgilinin aramasi » onurkul » gotverenlik » usurmek