zaman makinasinin icadi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fis makinasinin bozuk olmasi
  2. camasir makinasinin hortumu
  3. camasir makinasinin sesi
  4. camasir makinasinin amortisorunun bozulmasi
  5. eski camasir makinasinin erkege benzerligi
  6. sinavda hesap makinasinin pilinin bitmesi
  7. camasir makinasinin sikma moduna gecmesi
  8. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  9. matbaanin icadi
  10. king in icadi

© 2008 - uludağ sözlük

zaman makinasinin icadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaman makinasinin icadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaman makinasinin icadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adanali » everybody s gotta learn sometime » bob woodward » ertugrul saglam » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » ergen havuc ve maceralari » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » karanlikta entry girmenin zararlari » zallasana zallasana mendilini » phoenix » heroes » hatirla sevgili » bok dustugunde kica su carpmasi » isyan marsi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » smoke screen » arnavutkoy » benim niye yok » balkan kupasi » rename » bilgi sozluk » akka » pipinin fermuara sikismasi » rui manuel trindade jordao » binbasi ersever in itiraflari » mevsimsiz kar » guvercin » bir daha cal sam » somnium obmutum » gaziosmanpasa