zaman haritasi 

kapat
  1. *
    yol göstermeyen haritadır .
    zamanın yolu yoktur .ya yaşanmıştır ya yaşanıyordur ya da yaşanacaktır ...
    #1083429 (spina, 31.12.2006 01:48)

© 2008 - uludağ sözlük

zaman haritasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaman haritasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaman haritasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» xcr7 » stairway to heaven » bu yaz ben cok degistim » ultra emperyalizm » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » beholderr » dogan heper » the beatles brotherhood » ebabil » tanrinin hayalgucu » seri halde arti oy veren melek » anahtari evde unutmak » ahmet altan » banka sinavinda gozlem yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » call center » porcelain » grandmaster flash » kirklareli » yaran ntvspor yorumlari » yilanla poz veren manken » yakisikli olmak » the famous soas rebetiko band » bluevelve sirin » corum » entry ve nick uyumu » herkes bir hava » golden horn » call of duty world at war