zaman gecti 

kapat
  1. hayko cepkin'in sakin olmam lazim adlı albümünden güzel bir çalışma ayrıca albümün 5. ve son klibine münasır parça.
    #1286365 (sadee, 10.02.2007 20:18)
  2. hayko cepkin'in sakin olmam lazım adlı albümünün 5.klibi ve kanımca albümün tek vasat şarkısı..

cok zaman gecti ustunden

ağır ağır ölür beden
    arama yoktur neden
    bulursun kendiliğnden
    bir yol

keşke dinlesen beni
    kimler üzdüyse seni
    unut geçmişi geriyi
    sen ol

çok zaman geçti üstünden
    #1338525 (beholderr, 23.02.2007 16:30)
  3. hayko cepkin'in tarzının dışında olan ve bu tarzda devam etmesini istediğimiz deep parçası.
    #1636323 (everyman, 12.05.2007 21:40)
  4. hayko cepkin' in dünya dışı şarkısı. uzaydan aldığı sinyaller sonucu yazmış olabilmesi ve bestelemesi de söz konusu olabilir. güzel şarkıdır.
    #1722345 (peceteye recete yazan doktor, 03.06.2007 23:56)
  5. mutfakta bulunmakta olan sevgili anneciğimin yarım kulak duyup dumur vaziyette ilahi mi o sorusunu yöneltmesinin sebebi olan o kadar da güzel olmayan hayko şarkısı.
    #2118798 (misskin, 12.08.2007 16:59)
  6. insanı her dinleyisinde sakinleştirdiği söylenilen ama içimde bir öfke patlamasına duvara kafa atma isteğine neden olan şarkı.

benim gibi olan arkadaşlar gelin güçlerimizi birleştirelim.*
    #2521250 (balina kovalayan cilgin hamsi, 26.10.2007 20:34)
  7. hayko cepkin'in müziği en tuhaf şarkılarından biridir.**
    #2543454 (olimbera, 01.11.2007 15:45)

© 2008 - uludağ sözlük

zaman gecti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaman gecti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaman gecti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keske jinekolog olsaydim diyen abazan » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » var misin yok musun christina aguilera » evin » fenerliyim ama tedavi goruyorum » tutmayan iddaa kuponu » surdin » garip yemek zevkleri » enrico experience » gel guzelim gel » hasan kara » altizlara verilebilecek isimler » schizo » luthite » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » tutunup kendime » dusunmekte zorlanan insan » askim sarkim » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » sevmekten kim usanir » roope latvala » bock » kevin keegan » selcuk » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » kerhane tatlisi » taha ozer » zekeriya oz » imam hatip liseleri