zaman gecip gidiyor 

kapat
  1. Şebnem ferah'ın son albümündeki 9 numaralı parçadır;

ZAMAN GEÇiP GiDiYOR

Müzik-Söz: Şebnem Ferah

Bilgi sahibi olmadan
    Fikirlerle dolmuşuz
    Bir yerlerde bir çift elin tuttuğu
    Silahta kurşun olmuşuz
    Kalem sahibi olmadan
    Kılıçlar kuşanmışız
    Yaşanıp yaşatmak dururken
    Hem ölmüş hem katil olmuşuz
    Gözlerimiz var ama
    Görmek istemedikçe
    Yüreklerimiz var ama hissetmedikçe
    Hiç ıslanmadan yüzmek
    Ne kadar mümkünse
    Hiç yanmadan ateşle
    Ne kadar oynanabilirse
    içinde yaşamak varken
    Teğet geçmek dünyaya
    işte bana öyle geliyor
    Çünkü zaman geçip gidiyor
    Avuçlarında hissetmek varken
    Birinin ellerini
    Sıkıca tutup sevmekten
    Güvenmekten korkar olmuşuz
    Kapıları kapatmak yetmemiş
    Kepenkler indirmişiz
    Bir küçük asma kilitle
    insanı insan şerrinden sakınmışız
    Zamanımız var ama
    korkmayı sürdürdükçe
    ruhumuz var teslim etmeden önce
    #91842 (rsbrnch, 28.02.2006 03:48 ~ 03:49)
  2. sebnem ferah'ın can kiriklari albümündeki en sağlam şarkılarından biri.
    #1283131 (aman heri, 09.02.2007 23:59)
  3. parayla satın alınamayan ender olgulardan biri olan zamanın,ne kadar hızlı geçtiğini gösteren cümledir. mevlananın ''hamdım, piştim, yandım'' sözü buna en iyi örnektir, en iyi öğretmen zamandır.
    #1283231 (karpuzkabugu, 10.02.2007 00:22)
  4. avuçlarımda hissetmek varken birinin ellerini
    sıkıca tutup sevmekten, güvenmekten korkar olmuşuz. günümüzdeki durumu anlatan süper şarkıdır. (bkz: hepimiz şeboyuz). **
    #1283275 (silte, 10.02.2007 00:32)
  5. peşinden koşmayı bırakıp yaşamak gerek.
    #1287360 (asmevejiya, 10.02.2007 23:40)
  6. sözüyle müziğiyle en sert şebo parçası.
    #1510190 (atinalitimon, 09.04.2007 20:38)
  7. insanı kahreden söz.
    #2127549 (denizci86, 13.08.2007 22:54)
  8. farkina varmadan yasanip giderse hayat bir gün gelir keskeler icinizi yer. Zamani degerlendirmeli oldugunu kanitlayan sözcük.
    #2569335 (Ohrschmerz, 08.11.2007 13:53)
  9. zaman geçip gidiyor önümüzden hızla akan bir ırmak gibi. bizimse tek yapabildiğimiz onun kenarına oturup öylece bakakalmak. korkuyoruz onun akıntısına kapılıp kaybolmaktan ya da yeterince cesur değiliz onun hızıyla boy ölçüşmek için.
    #3661619 (aqin, 14.07.2008 02:20)

© 2008 - uludağ sözlük

zaman gecip gidiyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zaman gecip gidiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaman gecip gidiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» huznun isyan olsun » prim yapmak » 1506 » repesaj » itu sozluk » eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle gormek » orgazm sonrasinda sarfedilen laflar farki » deniz gezmis in olusunden bile korkan zihniyet » konusmayi birakan insan » coraplari islanan sevgiliye soylenebilecekler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games