zaman gazetesi yilin sporcusu odulleri 

kapat
  1. gun gectikce daha da profesyonellesen spor odulleri organizasyonudur. bu yil 18. spor odulleri dagitilmis. bu yil dunga, tigana, kenneth anderson, les ferdinand gelmis organizasyona. sadece helal olsun diyorum ben bu adamlara. iki sene once etoo gelmisti vay be demistim. etoo ulan bu, sen tut ispanyadan gel turk gazetesinin spor torenine. hakeza bbu yil dunga gelmis. eleman brezilya teknik direktoru. tebrik ediyoruz efendim bu organizasyonda emegi gecenleri. ayrinitili bilgi icin:

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=648397
    #2958875 (ersin34, 06.02.2008 08:13)
  2. (bkz: şimdi reklamlar)
    #2958902 (cinayetsaati, 06.02.2008 08:39)
  3. 18.sini melih gümüşbıçak'ın sundugu ödül töreni.
    #2959391 (Halitkin, 06.02.2008 12:09)
  4. türbanlılara yalakalık yarışı:
    1)Devlet Bahçeli
    2)Recep Tayyip Erdoğan
    3)Cemil ipekçi
    3.sü pek bi yumuşak(!) kaldı diğerlerine göre.
    #2959425 (düttürü, 06.02.2008 12:16)
  5. basariyla yapilmis bir organizasyon daha. organizasyon firmasi sahibi olarak bakiyorum olaya. organizasyon acisindan harikulade olmus. e tabi olaya dutturu bakarsan ancak milletin cinsel tercihi nedir onu gorursun. adamlar spor odulu toreni yapiyorlar ve sporla alakali dunyada unlu kim varsa onu getirebiliyorlar. hakkaten onemli bir basari. zannedilmesinki kolay birsey.
    #2959476 (23 m ist, 06.02.2008 12:26)
  6. 'başarıyı her zaman gölgeleme peşinde olanlar vardır' hükmüne bir tane daha örnek verilmesine sebep olan organizasyon.adamlar dungayı getirmişler (gerisini saymıyorum), hala bıdı bıdılar devam ediyor. ALLAH'tan icraat halk tarafından önem verilen bir şey. 19. sunda bakalım kim gelecek???
    #2959535 (arzuyilmaz, 06.02.2008 12:40)
  7. (bkz: tersden okuyalim çocuklar) , (bkz: namaz)
    #2959555 (Tedmer, 06.02.2008 12:44)

© 2008 - uludağ sözlük

zaman gazetesi yilin sporcusu odulleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaman gazetesi yilin sporcusu odulleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaman gazetesi yilin sporcusu odulleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinasi » hat trick yapan savunma oyuncusu » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » luther » jigga » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » pasif mukavemet akimi » akilli fisler » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » sony » mehmetcigin katili amerika » dr cureklibatur ve bay arkin » 50 karakter » halit akcatepe » sehit cenazelerinde protesto » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » efes dark » marjinal olmak icin gotunu yirtan ateist » kizilirmak suyu » marti » gururla soylenebilecek sozler » 52 bin kisi nasil susturulur » iktidarsiz jigolo » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » sunni » fringe » 31 ekim 2002 fenerbahce panatinaikos maci » kutumda buyuk var acun bey » tikky mouse » bekaret onemsizdir diyen kiz » ozel mesajla tepki gostermek