zaman arbitraji 

kapat
  1. uktedir...

ekonomi. farklı vadeler için, olası marjlar arasındaki farklılıklardan yararlanmak amacıyla arbitraj yapılması.
    #3779052 (notrinova, 06.08.2008 15:30)

© 2008 - uludağ sözlük

zaman arbitraji başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zaman arbitraji ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zaman arbitraji nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » hayat bilgisi » fenerbahce » kobi nerde teb orda » aleksi » sozlukle ilgisiz istekler » jenna jameson » galatasaray ve besiktas kardesligi » favori filmi recep ivedik olan insan » turk futbolunun duran top hastaligi » yuregim yollarda » uhde » kar musikileri » insanin basina gelebilecek en kotu olay » avrupa yakasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pamuk eller butona » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » dinsizlesiyorum muntazaman » when the walls go down » bir cocuk sevdim » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » pijamayla hirsiz kovalamak » erol iyibozkurt » the four horsemen » 1969 » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » agresyon » samata » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » tanriya acik mektup