zalldir zulldur sallaniyi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zalldir zalldir

© 2008 - uludağ sözlük

zalldir zulldur sallaniyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zalldir zulldur sallaniyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zalldir zulldur sallaniyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliye son soz » universiteye bisikletle giden insan » greasemonkey » hursit tolon » takdir » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » istifa edecek pasa » enderun sevgiler » uludag sozluk kirmizi kitabi » turk televizyonlarindaki cadili diziler » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » unutamamak » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » matkap ile gitar calmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » disfazi » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » logitech » animal farm » rap vitamin » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » sara jay » alaydim elin elime » delivery at frontier » turk amerikan dernegi » lupelius » cok yorgunum » graffiti » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar