zall telefon sana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zall a wapli telefon alalim kampanyasi
  2. hayatimi sana borcluyum zall
  3. zall sana softlayer i oneriyorum
  4. sozluk sana yaziyorum zall sen anla
  5. icinde zall gecen ozel mesajlarin zall a gitmesi
  6. bir zall var bende zall dan iceru
  7. bana sana ne deme diyen kulliyatin sana neliligi
  8. zall zall wine
  9. sana cok kizdim ve sana ayarlar hazirladim
  10. al sana al sana pipim kaldi kel hasana

© 2008 - uludağ sözlük

zall telefon sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zall telefon sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zall telefon sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kabak tadi veren yazar » yeni alinan beyaz esyayi gormek icin gelen komsu » numayan olmak » erkeklerin tayt giymesi » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » zenci nicki » exclamar » sabahin 7 sinde fon cektirip okula giden kiz » qube » ulugay sozluk » sagli sollu yanasalim » blue screen » alwayssleepy » necip fazil kisakurek » asker esi olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayo nun sozlukte ask yasadigi erkegi aciklamasi » mustafa kemal in askerleriyiz » uluslararasi cinsel iliskiler » zeyrek sigorta mudurlugu » hep bunu yapmak istemisimdir » korkmak » faset » keops piramitlerini ucurmak » hainler sirtindan vurulur » i elizabeth » eyvallah » erkek adamin erkek sevgilisi olur » art niyetli insan » almeira » sozluk formati