zall sensin demi dogruyu soyle 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir seyi saklayacaksan dogruyu soyle inanmazlar
  2. zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin
  3. sensin kerim sensin rahim
  4. demi
  5. demi god
  6. demi demi
  7. omrumuzun son demi
  8. demi moore
  9. demi vole
  10. gecti muhabbet demi

© 2008 - uludağ sözlük

zall sensin demi dogruyu soyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zall sensin demi dogruyu soyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zall sensin demi dogruyu soyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bereketli topraklar uzerinde » bize emir degil cevap verin » aglatan turkuler » kelebek » ilhan selcuk » i can go anywhere » internet explorer 8 » hitler den nefret etmek » house bill of lading » kill for you » instruments locked on » vazgecilmezden vazgecmek » laiklik » robert terk » hayatima giren erkeklerden orkestra kurulurdu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biri adsl » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » ho chi minh » turan info » devlet bahceli » bagirarak sevismek » oto kuaforu » kizil bayrak » jansoldier » karsi aydin » nazim hikmet ran » ya ben aslinda hayata kiziyorum » 1000000000000000000000000000000000000000 » on numara » yaran mackolik com yorumlari