zall in agzindan her cikani baslik acmak 

kapat

1. amaç sadece başlık açmak mıdır, ilgi çekmek midir, zall'ın dikkatini çekerek "ana ne güzel benim ağzımdan başlık açmış dur bu çocuğu ikinci admin yapayım" deme ihtimalinin olduğunu düşünmek midir tam kavrayamasak da genelde yaz aylarında sığırcık kuşlarının tercih ettiği bir davranıştır.
    #3881401 (rs ne la, 28.08.2008 10:27)
  2. (bkz: söz uçar yazı kalır)
    #3881414 (ben hep 17 yasindayim, 28.08.2008 10:30)
  3. (bkz: karnım aç lan benim)

tanım: forum alışkanlıklarını hala kaybetmeyen bazı malların düştüğü durumdur.
    #3881421 (kaleci sacli adam, 28.08.2008 10:31)
  4. (bkz: dikkat çekmek)
    (bkz: krala soytarı olmak)
    (bkz: yalamak)
    #3881439 (nessaj, 28.08.2008 10:36)
  5. işin ucu zallın götünden her çıkanın başlık olarak açılmasına kadar gider.
    #3881449 (pis cocuk, 28.08.2008 10:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

zall in agzindan her cikani baslik acmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zall in agzindan her cikani baslik acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zall in agzindan her cikani baslik acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about zall in agzindan her cikani baslik acmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.