zall duy beni al hunlu yu 

kapat

1. herkes birilerinin mod olmasını ister ama bunu bu şekilde gereksiz başlık ve entryler ile dile getirmek sadece ve sadece istediğiniz kişiyi yıpratır ve istediğiniz kişinin statü kazanması bu yolu izlerseniz imkansızlaşır...

türkiye de yaşıyoruz bu tür işlerin nasıl yapıldığını az buçuk herkes bilir derinden ve sessizce canlarım, derinden ve sessizce...
    #1508744 (fatal, 09.04.2007 14:12 ~ 14:15)
  2. hunlu' nun üstünde belki de istemeyerek baskı olu$turmaya yarayacak ba$lıktır. belki kendisine olan güven sıfıra inecek belki de yazarların tepkisinden dolayı moderasyona alınacaktır. ama bir baskı elbet olacaktır.
    #1508996 (3742372836, 09.04.2007 15:39)
  3. (bkz: zall duy beni alma hunlu yu)
    #1510006 (marla singer, 09.04.2007 19:59)
  4. hunlu'nun mod olmasını isteyen yazar haykırışıdır. peki sihirli küremiz bize gelecek için ne der o zaman;

başlık : hunlu

entry : yeni moderatör olmuş, değerli bir arkadaşımızdır

silinme sebebi : girinizin sonuna nokta koymamışsınız sayın yazar.

akabinde yazarın olası özel mesajı : e yuh a.q.
    #1510045 (gothic evil, 09.04.2007 20:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

zall duy beni al hunlu yu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zall duy beni al hunlu yu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zall duy beni al hunlu yu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about zall duy beni al hunlu yu. Copyrights of the articles are belong to their authors.