zall bizi izliyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 70 milyon bizi izliyor
  2. su anda bizi 70 milyon izliyor
  3. bir bucuk milyar bizi izliyor
  4. yukarida bir yerlerden bizi izliyor geyigi
  5. su anda bir bucuk milyar bizi izliyor
  6. zall endise icinde gelismeleri izliyor
  7. zall bizi sev
  8. zall kutsa bizi
  9. peki zall da bizi gorecek mi
  10. icinde zall gecen ozel mesajlarin zall a gitmesi

© 2008 - uludağ sözlük

zall bizi izliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zall bizi izliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zall bizi izliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cennetten bir tapuya ruhunu satmak » kujata » erzincan » talih kusu » erkege tecavuz etmek » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » iki tasagim onume aksin » efes dark » akka » samandag » taraf » birebir sozluk » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » kankanin ibne oldugunu itiraf etmesi » ibrahim kutluay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » soganli sirkeli ayran » ben bu yaziyi sana yazdim » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » yaran msn iletileri » merve yi tavla » arnavutkoy » wahayra » onurkul » as i am » her yazara bir iphone » punch me i bleed » creed » fk vojvodina » magic mushroom » seray sever