zall bey 

kapat
  1. **
    yeni bir sözlük yazarının ve belki de 30+ yaş birinin zall'a seslenme şekli. olmadı şirket kurulsa zall başkan olsa.

dialog 1:

+ ehm zall bey şu entryde şöyle böyle.

dialog 2:

+ pardon zall bey acaba x nasıl nerden yapılıyor.

dialog 3:

+ merhabalar zall bey. x ne işe yarıyor acaba.

dialog 4:

+ zall bey imzalamanız gereken raporları getirdim.
    #3718231 (prisoner, 25.07.2008 13:28)
  2. (bkz: eceyip hayvanlara benziyirsen bey)
    (bkz: biliyorum hanım)*
    #3718276 (lolita lempicka, 25.07.2008 13:37)
  3. +merhaba adsl borcum hakk...
    -isminiz nedir?
    +zall
    -sal mı?ismin ne ulan delirtme adamı
    +z a l l!
    -zall mı? nerelisin koçum makedonyalı falan mısın sen?
    +hayır ağabey boyabatlıyım.
    -hmm
    #3718297 (yazaman, 25.07.2008 13:40)

© 2008 - uludağ sözlük

zall bey başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zall bey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zall bey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vazgec gonlum » halki kendi kaderine birakan liberal politikalar » isildur » bigron » solak bas gitar » ayni ip den girme sozluge silik olursun aybalam » kackar daglari » dumur olaylar » nj transit » keglevich a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games