zall a inanmiyorum ama bir guc var 

kapat
  1. zall ı sözlükte bir türlü online göremeyen yeni nesillerin kafasından geçen düşünce.
    #3669387 (imhotep, 15.07.2008 22:26)
  2. (bkz: zall a inanmiyorum ama kasgarli var)
    #3669392 (tu kaka bana, 15.07.2008 22:27)
  3. az önce benim de aklımdan geçen penguen 'in bu haftaki kapak esprisi menşeili başlık.

(bkz: ergenekon' a inanmıyorum ama bir güç var)
    #3669400 (sirius black, 15.07.2008 22:28)
  4. (bkz: ben zallim)
    #3669406 (paintitblack, 15.07.2008 22:29)
  5. sözlüğün nasıl idare edildiğini anlamakta güçlük çeken kişi söylemi.*
    #4032572 (ben hep 17 yasindayim, 02.10.2008 01:07 ~ 01:08)
  6. (bkz: gormesek de duymasak da o zall bizim zall ımızdır)
    #4032597 (noway, 02.10.2008 01:11 ~ 01:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

zall a inanmiyorum ama bir guc var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zall a inanmiyorum ama bir guc var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zall a inanmiyorum ama bir guc var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about zall a inanmiyorum ama bir guc var. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » kuzey dogu dakota » tum yazarlari guzel olan sozluk » baba » islamiyeti seriat yonetimi zannetmek » terorle mucadele subesi » ataturk ile fetullah gulen arasindaki farklar » yazarlarin su an yaptiklari isler » anne ben dun gece escinsel oldum » roman okurken olen adam » bagdagul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » adi bilinmeyen tas erkekler » tanriyi kim yaratti » gayme » akp doneminde yapilmis iyi seyler » aybars lebib » yeni yazarlarin sikca sordugu sorulara cevaplar » milli gorus » en zor anlar » dinime kufreden musluman olsa » blackmesa source