zalimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nereden sevdim o zalimi
  2. bir kendi gibi zalimi sevmis

© 2008 - uludağ sözlük

zalimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zalimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zalimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the turning » kir kalbini ver elime » fight club izleyip vur bana diyen mal » debit note » turk televizyonlarindaki cadili diziler » you can t do that » kafede yiyisen ciftler » bl » randy rhoads » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » mario elie » metrodaki guzel kiza asik olmak » bakrac » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » cehenneme gitme sebepleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » frekans » sinavda mesaj atmak » arka mahalle » avrupa yakasi » omer faruk eminagaoglu » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » fatih tekke ve batuhan karadeniz » aksak tirtil » jay cutler » 3rd rock from the sun » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » yalikavak » serdar ortac » buyuk orta dogu projesi » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar