zalim anan bana vermez 

kapat
  1. ibrahim tatlises'in sevgilisine istinaden söyledi esarbini yan baglama sarkisindan bir cümle . cok bozdu bu ibo kendi.
    ayip ibrahimciğim ayip .
    #3615737 (zehir, 03.07.2008 21:23)

© 2008 - uludağ sözlük

zalim anan bana vermez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zalim anan bana vermez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zalim anan bana vermez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» secret heart » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » sabetayist » silence is golden » pit » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » kaygisizlar » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » 1900 efsanesi » the midnight meat train » ataturk un bursa nutku » gulhan sen » joey jordison » i guess you re right » karl marx ve friedrich engels » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tala karinca yumurtasi yagi » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » trinidad tobago milliyetciligi » barack obama vs john mccain » olmeden once izlenecek filmler » tansel colasan in emekli olmasi » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » cizgi roman » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » thinking substance » borg el arab stadium » hayat fatal i neden yoruyorsun » al sana bir gobek ver bana bir bebek » prof dr recep yaman karadeniz » kolpa turk filmleri