zakkum 

/ 3
kapat
  1. Zakkumgillerden,Akdeniz ülkelerinde yetişen,çiçekleri beyaz veya pembe renkli, kışın yapraklarını dökmeyen zehirli bir ağaççık,ağı ağacı,ağı çiçeği Nerium oleander).
    (italiano, 12.04.2006 17:41)
  2. zikkim lafının çıkış noktası olduğu söylenen zehirli çiçek.
    (koko, 24.07.2006 11:58)
  3. Bir zamanlar kansere iyi geldiği söylenen bitkidir.
    (miksaj, 12.08.2006 15:53)
  4. eski raindog. solisti yusuf diye aydın,fatih ürek olmadı arto tipli bir sey olan,çikolata sarkısı bir ortalıkta dolasan,müzik şirketlerinden birini kafalayabilirse albüm cıkaracak olan kadıkoy-crimson'da calan grup.
    (cutcut, 15.10.2006 15:41 ~ 01.02.2007 11:49)
  5. http://www.zakkumonline.com
    (cutcut, 15.10.2006 15:48)
  6. serdar ortaç yüzünden birçok insanın sevmediği bitkidir.
    (simitcikahvecigazozcu, 15.10.2006 16:50)
  7. zehr-i zakkum albümünü çıkaran grup.

ahtapotlar şarkısı gerçekten dinlenesi.
    (yalnis, 23.01.2007 15:37)
  8. zehr i zakkum albümü çıkmış olup, hipokondriyak, aglat beni, ahtapotlar, zehr i zakkum ve anliyorsun gibi mükemmel şarkıları bizlere hediye etmiş süper grup..
    (lyla, 24.01.2007 23:25 ~ 23:26)
  9. kliplerindeki makyajları ile dikkat çekmiş gruptur. ama bir hatirlatma bu bizim memlekete gitmez **
    (silte, 24.01.2007 23:32)
  10. dış görünüş itibariyle raindog hallerinden bu yana neredeyse evrim geçirmiş buram buram placebo kokmuş grup.
    (vera, 31.01.2007 20:15)
  11. solistlerinin frodo baggins' e benzediği ve mordor' un yolları isimli albümlerini ısrarla bekleyeceğim gurup.
    (soothsayer, 01.02.2007 09:19)
  12. klibini izleyince gözümün önüne greenday geldi bir an, hayır solistinin dişleride bozuk olsa tam olacak yani. müzikleri ülkemiz için yeni diyelim öyle olsun bana kattıkları bişey yok sonuçta amaben yinede edite açık bir insanım dinleyip görücez.arabeskçi albüm yapacağına böyle gençler yapsın daha iyi tabi orası ayrı.
    (ayvirsin, 03.02.2007 12:53)
  13. solistlerinin hareketlerinin brian molko ya gereginden cok benzedigi grup.
    (bkz: yeni cikanlarin birilerine benzetilmesi)
    (bilmem, 04.02.2007 00:08)
  14. çikolata adlı parçanın klibi sizi çikolatadan nefret ettirebilir.
    (hemoglobin, 04.02.2007 00:13)
  15. bu carsamba, bir otel odasinda, saat sabah 10'da, dream tv'de, cikolata adlı şarkılarının klibini görüp anında nefret ettiğim, özentilerin efendisi gothic grup. yani gerçek anlamda tiksindim kendilerinden, bu yüzden klibi sonuna dek izledim. bir de klibin sonunda çikolata sürüyor her yerine, güya kan gibi gösterecek ve bir nevi karizma yapacaklar. bu ne özenmişliktir ya. çikolatanızı da alıp kaybolun diyorum kendilerine. tutmaz müziğiniz türkiye'de...
    (eskisevgili, 04.02.2007 00:22)
  16. "zaten ilk çıktıklarında epey bir zorlanan bar grupları bir de özentilik yaftasını yerlerse işler iyice boka sarar ve başarılı da olamazlar" demek istediğim grup. hatta dedim. o da yetmedi nah buraya yazdım.
    (sülfeddin pulman, 04.02.2007 00:32)
  17. ankaranın son yıllarda rock piyasasına sunduğu gruplardan biridir. hipokondriyak isimli depresif bir şarkıları vardır, güzel olmuştur. ayrıca grubun şarkı sözleri dikkat çekmektedir.
    (kaptanmagraadami, 04.02.2007 20:34)
  18. herkesin birilerine benzettiği bir grup.
    madem o kadar çok gruba benziyorlar ne güzel işte harmanlamışlar hepsini. ne bileyim yorumları okuyunca böyle bir düşündüm.
    ahtapot u çıkış parçaları yapabilirlerdi.
    (KeviN, 05.02.2007 20:13)
  19. latincesi nerium oleander olan apocynaceae familyasından bir bitkidir. yapraklarının toksik etkisi vardır ve kanser ilacı elde ediminde kullanılır. ayrıca yine yapraklarının içerdiği kardiotonik glikozitler sayesinde kalbi kuvvetlendirici etkiye sahiptir
    (rosemary, 05.02.2007 20:42)
  20. bazı kişiler tarafından yapraklarının zehirli olduğuda söylenir. doğruluk payı nekadardır bilmem sadece kulak dolgunluğu.
    (kuntayi kinteleyen adam, 05.02.2007 20:45)
  21. grubun * şarkı sözleri bateristleri cem senyucel tarafından yazılmaktadır. ankaradaki biberon golge garaj gibi rock barlarda sahne almışlardır. inanılmaz eğlenceli bi gruptur sahnede izlemeyen tadını bilemez. solist yusuf dünyanın en eğlenceli canlı showlarına imza atmıştır. arada bir radiohead night düzenleyen grubumuz albümünü piyasaya sürmüştür hayırlı olsun diyoruz. unutmadan ankaranın en iyi cover grubu olduklarını da eklemek isterim.
    (the chocolate cat, 05.02.2007 21:04)
  22. (bkz: zukkum)
    (whynot, 05.02.2007 21:07)
  23. ciddi olup olmadıklarını anlayamadığım grup. eğer ciddilerse yeni bir ajdar doğuyor; değillerse ne ala...
    (headacheda, 05.02.2007 21:16)
  24. sahne performansları tadından yenmeyen grup*.
    (karanlikta, 06.02.2007 16:36)
  25. bir ajdar'a bir de ismail yk'ya benzetilen, sonra yetmeyip "placebo özentisi bunnaaaar! green day gibi olmuşlaaaar!" denen, rock yapıyoruz ayağına arabesk yapmadıkları için pek taşlanan gruptur..

ama normaldir..

şimdi açıkça söylemek gerekirse bu grubu ah cikolata ile tanısam ben de pek iyi şeyler düşünmezdim. ama en azından ajdara ona buna benzetmezdim, o kadar da gitmedi kafam bir yerlere.. neyse, velhasıl bu şarkıları albümün en berbat şarkısıdır. ki grubun forumuna girilip ankete bakıldığı zaman görülecektir ki en iyiler listesinde oy almayan tek şarkı ah çikolata'dır..

peki neden en kötü şarkıya klip çekilmiştir?

onu da diğer klipler gelince göreceğiz hep birlikte.. bu yemlik.. şimdi yiyip doyanlar çekilecek, asıl gelmesi ve dinlemesi gerekenler o zaman görecekler grubu ve albümü..

gerçi bilen zaten biliyor, bilmeyen de öğrenecek..

14 şubat 2007'de dream tv'de yuxexes, 17 şubat 2007'de okan bayulgen'in makina'sında hemen herkes görecek..

tek korkum yine ah çikolata'yı söylemeleri.. umarım başka bir şarkı söylerler de şu saçma sapan eleştiriler kesilir..(eleştiriye kapalı değiliz. yeter ki akıl kârı eleştiriler yapılsın)

albümün en bomba şarkısı hipokondriyak şurdan dinlenebilir mesela.. grup hakkında daha iyi fikir edinmek için en azından..

http://www.youtube.com/watch?v=61DR6PEfOwA +
    (lyla, 07.02.2007 19:15 ~ 19:16)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» huseyin uzmez » trombosit » hasilat bilgisi » yok boyle birsey » seovi » star wars clone wars » 90 larda cocuk olmak » dolu dusun bos konus » haybeden gercekustu ask » gelinlik altina converse giyen zihniyet » violent revolution » woo hoo » gel ey seher » 34 can 42 » warez bb org » cesme » vazelin » uyan » time zone » corapla sevismek » amacindan saptirilmis icatlar » ali ekrem bolayir » juiced 2 hot import nigthts » atom bombasi yutmak » turbanli plaj voleybolcusu » merhaba mi merhaba » pleasure to kill » issizlik krizi » nocioni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa