zag 

kapat
  1. osmanlıca'da "karga" anlamına gelen sözcük.

(bkz: çemende gezmek ile zağ andelib olmaz)
    #82563 (selenge, 22.02.2006 16:56 ~ 16:57)
  2. zag farsçada karga anlamına gelen bir sözcüktür;osmanlı türkçesinde de kullanılmıştır.
    #82651 (jikase, 22.02.2006 17:32)
  3. beynelminel bir kahraman olmasından dolayı kargaya verilmiş başka bir ad.Tabi benim tercihim her zaman karga olacaktır.
    #82677 (karga, 22.02.2006 17:46)
  4. zağ.
    (bkz: kılağı)
    #3495989 (www wwwwwwwwww www, 05.06.2008 03:51 ~ 03:52)

© 2008 - uludağ sözlük

zag başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zag ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zag nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zekeriya oz » turk silahli kuvvetleri » hayata kusmek » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » otuz bir cekerken kolun yerinden firlamasi » mevlana » 1gbit internet 60 ytl » etki » canta kullanmayan erkek » kor savasci » kirk hadis » sozluk yazarlarinin itiraflari » ribozom » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eskimesi » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » maldonado nun gol atmasi » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » gecen yil bu zamanlar » zamansiz olume mektuplar » dunyayategetgecenadam » douglas forbes » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » romanya » zall in yazarlara deprem tatbikati yaptirmasi » sicko » michael moore » senin isin ankaradan bozuk yegenim » mircea lucescu » rat salad » uludag insaat