zadig 

kapat
  1. voltaire yapıtıdır.
    uzun bir öyküdür.
    türkçeye sadık adıyla çevrilmiştir.
    (bkz: sadık)
    #1114983 (yasakani, 06.01.2007 17:33)
  2. ermenice paskalya bayramı.
    (bkz: zadik)
    (bkz: surp zadig)
    (bkz: surp zadik)
    #3135581 (oneqeno, 14.03.2008 00:15)
  3. eski babil'de yaşadığı varsayılan bilgin.
    #3844819 (burada seviyorum seni, 20.08.2008 17:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

zadig başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zadig ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zadig nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about zadig. Copyright of the articles are belong to their authors.

» what else could we ve said » kasap havasi » utanc dolu turk vatandasi » mim kemal oke » kizlarin kufur etmesi » sol elle entry girmek » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » umay » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » winston premier » hyundai getz » aydin » kurt cobain silahi » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » karmancorman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yavuz atar » eroin » abd kuzey irak tan cekiliyor » tracy chapman » fotospor » sozluk yazarlarinin web siteleri » arka siradakiler » headshot » jose del solar » imedi tv » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » siirim geldi birakin beni » kisisel ileti yazma sacmaligi » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » musette