zadeh 

kapat
  1. fuzzy logic denildiğinde akla gelmesi gereken ilk insandır.
    çünkü fuzzy logic i kuran adam azeri asıllı lütfi zadeh tir.
    yaşı oldukça ilerlemesine rağmen tanışma fırsatı bulanlara göre espirili kişiliğinden hiçbir şey kaybetmemiş konuyla ilgilenen dünyanın önde gelen bilimadam tarafından saygı duyulan üzerine titrenilen bir ihtiyardır kendisi.
    #2520951 (dosemedekibocek, 26.10.2007 19:18)

© 2008 - uludağ sözlük

zadeh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zadeh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zadeh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » ribozom » biricik suden » tahayyul etmek » kimya diliyle olum » hayat siyah olum beyaz » pippa bacca » cemolarin ozellikleri » sms le evlenme teklif eden erkek » lager » drake diener » corcorado » adana da starbucks olmamasi » parayi bulunca sozluk degistirmek » nazim hikmet memleket » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deniz demiroz » kesmir » reel politik » ea games » hilmi ozkok » 43 tane online yazar gormek » sevket altug » doom gibin » git hadi git ismail yk » kazim koyuncu vs ismail turut » doe maar » nickimicinotuzharfgerekiyormus » metin fidan » kizla mac muhabbeti yapmak » eski sevgiliyi facebook da gormek