zabturabt 

kapat
  1. osmanlıca sıkı düzen, disiplin, yönetim altına alma.
    zaptirapt şeklinde yazılabilir modern türkçede.

geçen yüzyılın bir gazete başlığıydı,

"telekulağı zaptırapt altına aldılar"
    #3378646 (riza tevfik, 10.05.2008 10:40)

© 2008 - uludağ sözlük

zabturabt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zabturabt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zabturabt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stage name » lanetlemek » no woman no cry » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » amasya » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » makineye bagli yasayan insan » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » samandag » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » everybody s gotta learn sometime » ogrenci ogretmen diyaloglari » magic mushroom » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rusya borsasi » zor zor zor » butterfly caught » harun yahya vs einstein » goz doktoru » slovakya » secimler oncesi abd den icazet almak » 30 kg dashakli adam » tek odali hayat » basliklari alt alta okumak » pc » ic camasiri giymeyen insan » gece vardiyasina kalan seovi turu » magusa » zihniyetler bitmez evladim