zabit defteri 

kapat
  1. Eski hukukta, tapu sicili gibi kullanılan defter.
    #666340 (dabaddah, 25.09.2006 23:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

zabit defteri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zabit defteri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zabit defteri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about zabit defteri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fantastik facebook gruplari » susarak haykirmak » butona kopca demek » punto » biat etmek » olenle olunmez » tiki » kathryn bigelow » atlas » ben tovbemi geri aldim » headshot » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » melis birkan » cete savaslari » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karman corman » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » winston premier » delikanli engin » 4 » bugun e basacakken logoya basmak » bencil kederler » gonulcelen » reqius » 30 yas sendromu » kv » 16 kasim 2008 as roma lazio maci » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » gozlerin doguyor gecelerime » kendi kendine konusmak