zaaaaa 

kapat
  1. yirtinaraktan alayci gulus.*
    (kani ronik, 09.07.2007 12:20)
  2. (bkz: beceriksiz şeyler)
    (peyderpey, 09.07.2007 12:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» supernatural » colin firth » gardi » mission kashmir » misir patlatir gibi bomba patlattirmak » dalga ve golge » s2me » code segment » 19 mayis 2008 gazete boykotu » bashan » somine onune ayi postu serip sarap icmek » cima ya gittim gelecegim » birinci red bull flugtag istanbul » fenerbahce ulker » coluk cocuga kalan dunya » osman paksut » cool ne lan » gunaha davet » bilmemek » cikarinbeniburdan » opusme sahnesi olmayan filmler » andrey markov » yapi statigi » akvaryumdaki baliklari sperm ile beslemek » bel alti mizahi » psion » still not black enough » opmek yok dokunmak yok vermek yok ne var lan it » kapidagli serisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa