z veya t 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. veya
  2. ve veya
  3. veya kapisi
  4. kucuk bir sirketim var veya
  5. fttk veya fttc
  6. fislenmek veya sislenmek
  7. vera veya nihilistler
  8. japonlar veya caponlar
  9. oyle veya boyle
  10. c2h5oh veya c2h6o

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

z veya t başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. z veya t ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu z veya t nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about z veya t. Copyright of the articles are belong to their authors.

» profit maximization » yillarca bok atip bir gun converse giymek » kimi kimi » sivastopol sokagi » kill for you » kenneth andersson » altkitap oyku odulu 2008 » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » kuru laf » the edge of love » oas » zeka » electric blue » uludag sozluk te oylama rezaleti » hurriyet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hocaniz mancini golcunuz oliviera » erkence » siirim geldi birakin beni » ko gotune rahvan gitsin rahsan gelsin » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » kiyamet gunu gazete mansetleri » minel » gece » bugun git yarin gel » abaza » futbolcu » bir suru » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » vazelin varken baska kremler kullanmak » yeke yeke