z kusagi 

kapat
  1. Doğum tarihi 2003 ve sonraki yıllar olarak varsayılan bir kuşaktır.
    #3172734 (yanlisleyla, 21.03.2008 19:54)
  2. Geçenlerde bir kadın anlattı: arkadaşı ile dışarı çıkmak üzere iken kendisi çalıştığı için anneannesi ile kalan 3 yaşındaki kızı önce "anne gitme!" diye bağırıp ağlamaya başlamış. Gideceğini ve kaçış yolu olmadığını görünce ise "Peki, o zaman git, ben seni çok özlersem sana sms atarım." demiş. Böyle de bir kuşaktır işte. "Ali topu tut."
    , "Ayşe kediyi sev."lerle yetiştirmeye kalkarsanız sizi aptal yerine koyup "Aaa, neden ama? Ayşe'nin telefonunda kedisinin görüntülü kaydı yok mu?" diyebilirler.
    #3172854 (yanlisleyla, 21.03.2008 20:11)
  3. idare nedir bilmeyen kuşak.

(bkz: idare edemem anne)
    #3172877 (guzunamca, 21.03.2008 20:14)

© 2008 - uludağ sözlük

z kusagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. z kusagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu z kusagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masum anadolu aski » adanali » atilla birkiye » 99 kosmak » kirazlibahce » challenger » yalnizca kanatlarina guven » yazarlarin aslinda demek istedikleri » tarihteki unutulmaz ayarlar » fellowship » fighting force » katla ve ucur » dr oetker docent olacak » yaran olaylar » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arsmahal » goz hapsi » sokullu » golden horn » adalet ve kalkinma partisi » bir millet uyaniyor » pathology » cemil cicek » berna ozturk » lisede karnesi iddaa kuponu gibi olan ogrenci » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » football tycoon » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » dusty kid » sizofreni oldugunu anlama yontemleri