z cafe 

kapat
  1. kaleicinde bulunan eski adıyla agora meyhanesi olan anılarla dolu rock bardır.aşkların,hırsların ve gözyaşlarının gömüldüğü,belkide filizlendiği bir ortamdır benim için.

herhangi bir ara sokakta apartman girişinde bulunan,ilk başta girilmesi makul gözükmesede içeriye girdiğimizde bir jimmy page çerçevesiyle daha baştan cezbeden mekandır.

orda bira yudumlamış arkadaşlar iki defa amuda kalkıp dişlerini gösterirse sevinirim.

(bkz: agora meyhanesi)
    (bkz: rock bar)
    #1995939 (MidNiGhT, 23.07.2007 23:23)

© 2008 - uludağ sözlük

z cafe başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. z cafe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu z cafe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» varoslarda cocuk olmak » ordumuz etti yemin » siyasi gorusunu belli etmeyip fake nickle cosmak » hasan yilmaz » hamed hadadi » rosava » usain bolt » mal minibus soforleri » anani da al git buradan » iranli mollalarin ardindaki guc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games