yy 

kapat
  1. yüz yıl (bir asır) isim tamlamasının kısaltılmış hali.
    #1184089 (berxwedan, 21.01.2007 13:28)
  2. yay kelimesinin kapkaça uğramış hali. bunun ay ve ya şeklinde ünlemle biten halleri de mevcuttur.
    #1898639 (basroldeki figuran, 10.07.2007 10:33)
  3. (bkz: öğretmen y.y.)
    #3449534 (vakur, 26.05.2008 13:36)

© 2008 - uludağ sözlük

yy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» volkan demirel » ataturk dirilse olabilecekler » militarist ulkede beden dersi » apne » yalardag » yasamsal tespitler » yaman okay » kurt » uludag sozluk vs itu sozluk » uzun kot etek giyen turbanli » ozgur show » online yazarlar » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » michael paget » herkesgibi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » var misin yok musun » objectophilia » kuru kebap » pamuk eller butona » amok » turkiye devrimci genclik federasyonu » kirli » gokhan gonul dostlari » kediye kafa atan mucahit fare » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » moonshield » odeion » joker da » baca gibi hissetmek » dinsizlesiyorum muntazaman