yves larock 

kapat
  1. ispanya'ya yerlestikten sonra larock soyadini kullanmaya baslamis bir dj. africanism grubundan bir adam.
    #118550 (laz pacino, 17.03.2006 14:11)
  2. zookey adlı şarkısıyla 2005 yazına damgasını vurmuş kimse...
    aksanı nedeni ile şarkıda ne söylediğini anlamanın bir hayli zaman aldığı dj...
    #118559 (ferrole, 17.03.2006 14:14)
  3. (bkz: rise up)
    #1979670 (mümkünsüz, 21.07.2007 17:05)
  4. etrafında rise up isimli şarkısına çektiği klibi düşünecek kadar yaratıcı insanların olmasından dolayı çok şanslı olan dj.
    #3436961 (tayk, 23.05.2008 20:13)
  5. africanizm in üyelerinden... zaten africanizm ne kadar kaliteli adam varsa hepsini içeriyordu ki (bkz: bob sinclar)
    #3437008 (yoga yapan mistiq kedi, 23.05.2008 20:30)
  6. rise up'tan sonra by your side ile de ortamları çoşturmuş kişidir. Bu işi iyi biliyor bu adam.
    #3877998 (Elendil, 27.08.2008 15:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yves larock başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yves larock ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yves larock nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yves larock. Copyright of the articles are belong to their authors.

» aytug » hayalbaz » blod » ben tovbemi geri aldim » fanatik futbol taraftari olmak » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » ulan okuz anadolulu » the final countdown » tombul ile tombis arasindaki farklar » crypto » durduk yere pasta kesmek » kiyamet gunu gazete mansetleri » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » marta lynch » basliklari alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lezce com » ayni kelime uzerinden seri entry girmek » domine etmek » bilgisayariyla konusan insan » ata demirer » samsung e250 » hegel diyalektigi » altinda kadin bagirttirmaca oynamak » kathryn bigelow » tahta kola kasalari » sahibini belli eden basliklar » erkek korkulari » sanat yonetmeni » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » erkence