yuzunun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yok karsiligi yuzunun
  2. aydinligi yuzunun
  3. eti cin in yuzunun yok oldugu an
  4. yuzunun derisi kalin
  5. ozgu namal in yuzunun eskimesi
  6. aynadaki yuzunun karsiligi benim
  7. cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi
  8. steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi
  9. melek yuzunun arkasinda seytan olmasi
  10. kadinin yuzunun karasi erkegin elinin kinasi

© 2008 - uludağ sözlük

yuzunun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuzunun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzunun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gokhan gonul dostlari » wayne static » vucut gelistirme » anilingus » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » sevgilinin olmesi » agir bir hastalik gecirince imana gelmek » caylakken 40 karakter siniri » behold the man » ranini » baslik sayi uyumu » waiting for you » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » yakin dogu universitesi tip fakultesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nouriel roubini » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » halet rezakinin sarkisi » the 39 steps » odeion » bana bir masal anlat baba » deft » erzurum » buyuk ortadogu projesi » antrofobi » goncoloz » sozluk yazarlarinin itiraflari » opet » zamana ve mekana gore degisen seyler » biyikli kadin