yuzunu bilmem ama yazilanlardan yolu cikip tahmin yaptim 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (6 karakter daha uzun)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yuzunu bilmem ama yazilanlardan yolu cikip tahmin yaptim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuzunu bilmem ama yazilanlardan yolu cikip tahmin yaptim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzunu bilmem ama yazilanlardan yolu cikip tahmin yaptim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yuzunu bilmem ama yazilanlardan yolu cikip tahmin yaptim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» webcam acan kizin cirkin cikmasi » tsg 1899 hoffenheim » yaslilik » boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak » ekmek kizartma makinesi » varsani » icine girilen kucuk kaygan delik » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » ahmet hakan coskun » kyriakos papadopoulos » narsizm » aritra » erdal celik » sahibini belli eden basliklar » orospu ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendi alaninda en iyi olan web siteleri » witch is back » collateral » sevgilinin olmesi » sozlukteki galatasaraylilar » vakit tamam » nabiz » bafilesmek » yasam » caba uzerine » uludag sozluk moderasyonu » gereksiz eksileyen yazar » deniz gezmis » dua etmek » dilek tutarken heyecanlanmak