yuzune tukuren dusmanini oldurmeyen hz ali 

kapat
  1. insan olmanın ne zor bir mesele olduğunu gösteren, tüyleri diken diken eden kıssa. kan, revan; feryat, fiğan arasında tepesine çöktüğü küffarı af edebilecek sınırsız merhamet sahibi bir yüreğin dünya üstünde var olduğunu hatırlatıp yüzümüzü kızartır bu kıssa. trafikte bekleme yapana, omzuyla çarpana bıçak sopayla dalanları düşündükçe tüylerim diken diken olur. yarabbi sen ne kudretsin ki böyle sonsuz hoş görülü yürekleri insanlığa bahş etmişsin. şükürler sana.
    #3836070 (divide et imperium, 18.08.2008 19:13)
  2. yanlışım varsa düzeltin ama öldürmemesinin nedenini "seni öldürürsem nefsimden dolayı öldürmüş olurum davam uğruna değil" benzeri bir cümle ile açıklamıştır allah'ın aslanı.
    #3836080 (keyfkesh, 18.08.2008 19:14)
  3. şu mistik dünyada olağanüstü bir şekilde tüyleri diken diken bir hadisedir.

bir diğeri için (#3806422)

link verirken bile ürperiyorum.
    #3836087 (proton pompasi inhibitoru, 18.08.2008 19:16)
  4. normal olanı yapan kişidir. çünkü sırf yüzüne tükürdü diye insan öldürmek anormal olandır.
    #3842139 (meksikaliyarimekmek, 20.08.2008 00:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yuzune tukuren dusmanini oldurmeyen hz ali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuzune tukuren dusmanini oldurmeyen hz ali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzune tukuren dusmanini oldurmeyen hz ali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yuzune tukuren dusmanini oldurmeyen hz ali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seni tanidigim icin cok sansliyim » aq » mininova » yoresel isinma » kutsal dirilis kilisesi » molotov » schenklears » kisisel illet » uludag sozluk un yas ortalamasi » ben sizofren degiliz » latife hanim » bugun git yarin gel » tuvalette uyusmus bacakla oynamak » hayalbaz » kabana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » scream » turk beyniyle uretilmis super cumleler » ilk basta » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » nahak » fahise ruh » abaza » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » winston » holysin » kadinligin 21 hikayesi » 25 agustos 2000 » denizbank » kevase ruh » nokia 6230