yuzumun yarisi diger yarisina agliyor 

kapat
  1. hayko cepkin'in düştüğü durumdur.
    #2049028 (eagle is free, 01.08.2007 04:44)
  2. aynı zamanda başlığı açan moderatorumuzun online listesi iletisidir.
    #2049057 (marmelat, 01.08.2007 04:59 ~ 05:00)
  3. mona lisa tablosunun asıl anlatmaya çalıştığı durum.
    #2049064 (batuhanyedek, 01.08.2007 05:01)
  4. (bkz: mona lisa)
    #2049065 (mevta, 01.08.2007 05:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yuzumun yarisi diger yarisina agliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuzumun yarisi diger yarisina agliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzumun yarisi diger yarisina agliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yuzumun yarisi diger yarisina agliyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» melankolik sozluk sairinin gotunu tokatlamak » cumlede gizli ibneyi bulmak » isci yuruyor bastan » icine girilen kucuk kaygan delik » braille » ayrilik » kadinlar seks icin cildiriyor » gozlerin doguyor gecelerime » cassio » un chien andalou » gokhan gonul dostlari » erkekleri tavlama yontemleri » supernatural » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » bas ortusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avignon tiyatro festivali » bird on the wire » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » sezin akbasogullari » olcay baykal in tesetture girmesi » rauf versan » gercekdisi » subat » kim arti oyladi lan beni » mete han » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » oglum benim » arabadaki vites koluna oturan bayan » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi