yuzumu size ceviriyorum 

kapat
  1. YÜZÜMÜ SiZE ÇEViRiYORUM

Yüzümü size çeviriyorum, siz misiniz?
    Elimi suya uzatıyorum, siz misiniz?
    Siz misiniz, belki de hiç konuşmuyorum.
    Belki de kim diye sorsalar beni
    Güneşe, çarşıya, kadehe uzatacağım ellerimi
    Belki de alıp başımı gideceğim
    Biliyorsunuz ya bir ağrısı vardır gitmenin
    Nereye, ama nereye olursa gitmenin
    Hüzünle karışık bir ağrısı.

EDiP CANSEVER

her sıkıntıda çekip gitmek istesekte, kolay değildir herşeyden vazgeçip gitmeler gerçekten de ağrılıdır, ağırdır..
    #3325400 (şubat, 27.04.2008 13:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yuzumu size ceviriyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuzumu size ceviriyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzumu size ceviriyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yuzumu size ceviriyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» isten ayrilma bildirimi » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » istese atom muhendisi bile olabilirdi » sabri bogday » turkiye nin en zeki kadini » moli » derin ruh » sansim olsa kiz dogardim » klimatolog » universitede hocalara verilmis ayarlar » 18 kasim 2008 » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » imhotep » universite yillarini ozlemek » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kv » carla gugino » kuka » cocuklar » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » akbank » kars » jf ray london » ankete gel » ben bu yaziyi sana yazdim » 60 » kurt cobain in kullerinin calinmasi » i am not anti social society is anti me » kriz enlemesine gecti » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak