yuzumu kara cikarma 

kapat
  1. "sana güveniyorum beni utandırma" anlamında söylenmiş söz. genellikle başında da şu kullanılır :

(bkz: hadi aslanım)
    #709388 (alas, 08.10.2006 07:20)

© 2008 - uludağ sözlük

yuzumu kara cikarma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuzumu kara cikarma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzumu kara cikarma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran kufurler » adiadokokinezi » aktutun baskininda ergenekon parmagi » ykz kina » the night before » limit » turgay demirel » beren saat » msn » jay cutler » savasim » dunya sikine minare gotune » ulu chat » seni her gordugumde » uludag forum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » motorstorm » islak imza » aethewulf » tu kaka bana » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » pkk » kurtlar vadisi pusu » wolfshade » samsung d880 » radyo sol » cassiopeia » yunus » haci yagi » banu guven hatirina ntv izleyen insan » yarim anu ben aglarim