yuzucu 

kapat
  1. yüzme sporu yapan kimse,
    yüzme sporunu profesyonel olarak yapan kimse,
    kasaplık hayvanların derilerini yüzen kimse,
    birini sömüren kimse.
    * *
    #3553017 (cevapsiz soru, 18.06.2008 10:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yuzucu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuzucu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzucu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yuzucu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ayrilik teni » sevgilinin ailesi ile tanismak » butona kopca demek » nagayka » almanyada bulunmus yasli amcalar » basliklari alt alta okumak » turkiye de sokakta kalmak » ayrimcilik » hayal kahramanim » alevi » cia kurtleri » quantum » velev ki got olduk » obatala » universite yillarini ozlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » merdumgiriz » trajedya ile komedya » dua etmek » love is wicked » dave mustaine » olcay baykal in tesetture girmesi » baddua » osmanli turk degildir » 7 kisilik sozluk » erkeklere deger vermek » yaran msn iletileri » tahsildaroglu peyniri » sozlukte reklam yapmak » koken bilimi » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray