yuzu guzel vucudu cirkin hatun 

kapat
  1. yüzüne bakıldığında güller açtıran ama geri kalan kısmına bakıldığında aynı güzellikten eser görülmeyen bayanların kategorisi.

bunlar genelde sevimli, tatli, sirin olarak adlandırılırlar guzelden ziyade.
    #2119808 (sanirim osurdum, 12.08.2007 19:42)
  2. (bkz: aslı enver)
    (bkz: liv tyler)
    #3189341 (new cosmos, 25.03.2008 19:31)
  3. genellikle kilolu olur bu tip bayanlar. hafif kilolu bişey değil de ötesi iç burkar biraz.
    #3189396 (spaltula, 25.03.2008 19:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yuzu guzel vucudu cirkin hatun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuzu guzel vucudu cirkin hatun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzu guzel vucudu cirkin hatun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yuzu guzel vucudu cirkin hatun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» imedi tv » turku cigirmak » fanatik futbol taraftari olmak » sorunlari seviserek cozmek » pablo escobar » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » cocukken yapilan salakliklar » tales for bad girls » rakamlarin dile gelmesi » ajax cape town » bassehir » dunyanin en seksi kadini » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » yerli erotik dizi ismi onerileri » 18 kasim 2008 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » chp nin dini siyasete alet etmesi » iman » sahibini belli eden basliklar » kutsal dirilis kilisesi » liverpool besiktas maci hatira tisortu » erkek korkulari » lagim faresi » bugun git yarin gel » mahmut yildirim » trigger » 0532 » zall » gs tv » baklava yerken ayran icmek » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler