yuzsuz 

kapat
  1. Bir şiir adı. Şiir şöyledir:

-Yüzsüz-

/Kimse bilemez senin olmadığın bir pazar günü kalabalığın ne olduğunu./
    L. Aragon

oradaydı...
    yüzünü hiç görmemiştim ama oydu!
    ve gidince herkesi o sandım.

Fırat ilim
    #1539846 (stalker, 18.04.2007 15:41)
  2. yüz ü olmayan..
    #1659788 (havada panik, 18.05.2007 22:52)
  3. laftan sözden anlamayan kişi.
    son zamanlarda dtp milletvekillerinin içinde bulunduğu durum. pkk ile her türlü iş birliğini yapıp sonra gelen eleştirilere demokratik hak istiyoruz , insan hakları yok gibi gibi cevaplar verebilecek kadar yüzsüz hareket ediyorlar. diyarbakır da ki patlamadan sonra ölen insanların cenazelerine katılıp baş sağlığı dilemeyi bile deneyerek yüzsüzlükte tavan yapmışlardır.
    #2810599 (ada vapuru carki, 09.01.2008 00:55)

© 2008 - uludağ sözlük

yuzsuz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yuzsuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzsuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mangal ile barbeku arasindaki farklar » hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi » yaran basliklar » google » gotik tarzin her kesime hitap etmemesi » ada satin alip sevgilinin adini vermek » virtue » na » cin iskencesi » edgar mitchell a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci