yuzeysel 

kapat
  1. Derine inmeyen, gelişigüzel, ayrıntılı olmayan, sathi.
    #229636 (italiano, 10.05.2006 22:47)
  2. Herhangi bir durumun/olayın içini dışını mıncıklayıp dürtmeden anlatma veyahutta yapma hali.

(bkz: bokunu çıkarmak)
    #709013 (knick knack, 08.10.2006 03:26 ~ 04:02)
  3. dolaysız olarak anlatım yapmaktır.
    #1550547 (duke, 21.04.2007 13:41)
  4. moderasyon tarafından her an "hakaret" sınıflandırılmasına sokulabilecek kelime. akıllı olmak lazım tabii. aman diyim.*
    #3174678 (ehl i dil, 22.03.2008 01:33)

© 2008 - uludağ sözlük

yuzeysel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yuzeysel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzeysel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genc islamcilar rahatsiz » abd bayragini don yapan abdliler » pablo neruda » doldurdukca artiyor durduramiyoruz » metal gear solid » amerikan » john mayer » bir milli park projesi olarak bekar evleri » bu devirde hala deniz gezmis in adini agzina almak » yanlis anlasilmis sarki sozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games