yuzde47 icin olmem arkadas 

kapat
  1. rte ye oy veren kesim için ölmem ilk önce onlar ölsünler diyebilecek insan karakteridir. içinde bulunulan durumun sorumlusu rte ise doğruluğu kabul edilebilecek yargıdır.
    #2448586 (alem, 09.10.2007 17:16)
  2. (bkz: hadi oradan)
    #2448596 (peceteye recete yazan doktor, 09.10.2007 17:19)
  3. (bkz: ben bu devlet için olmem arkadas)
    #2448597 (koka, 09.10.2007 17:19)
  4. (bkz: yüzeysellik içimize işlemiş abi)
    #2448629 (burada seviyorum seni, 09.10.2007 17:26)
  5. Demokrasinin en temel unsurlarından biri de seçilmişi kendisi oy vermiş gibi sahiplenebilmektir. Bu adamlar artık hükümettirler. Devlettirler. Bu kadar nefrete gerek yoktur.
    #2448633 (jacksparrow, 09.10.2007 17:27)

© 2008 - uludağ sözlük

yuzde47 icin olmem arkadas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuzde47 icin olmem arkadas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzde47 icin olmem arkadas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kereden hicbir sey olmaz » neil gaiman » milupa » milletvekilleri asgari ucret alsin » sorrow » the 39 steps » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » venus pastanesi » hilal » milletvekili » ynglan » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » sevgiliye son soz » disco inferno » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deniz yilmaz » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » yiyecek » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » eglenceye eslik edememek » ravza » turkiye ye yatirimlarinizi artirin » pos makinasi » dindarlara kin gutmek » yarim anu ben aglarim » kahve » tanri » armenian navy band » gazino bulbulu