yuzbin entry n olacagina findik gibi nickin olsun 

kapat
  1. malum atasözünü hepimiz biliyoruzdur. ben hep diyorum bu atalarımız çok zeki insanlarmış diye. duymadım? siz de mi öyle diyorsunuz?

herkes elini vicdanına koyup az biraz uğraşıp baksın bir. bağyan yazarların (-içlerinde çok kaliteli yazanlar elbette var-) yazdıklarına ve nick altı girilerine. bu sonuca bir çoğunuzun varacağından şüphem yok.

ayıptır ya, hani hepimiz kardeştik, eşittik?

ama böyle gelmiş, böyle gider...

(bkz: sözlük bana hatun nicki bul lan allahsız)
    #1764536 (ağıt, 13.06.2007 21:07)

© 2008 - uludağ sözlük

yuzbin entry n olacagina findik gibi nickin olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuzbin entry n olacagina findik gibi nickin olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuzbin entry n olacagina findik gibi nickin olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » sehirler arasi yolculukta uyumak » ataturk donse beklenen mansetler » mavi lens takan yesil gozlu kiz » celinebilirlik » birlikte olecek miyiz » kadinlarin gezmeye bayilmasi » soru isareti » banardag » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » volkan demirel » gokhan gonul dostlari » agir abi » grand theft auto online » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jalapeno » bell x15 » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » devrim arabalari » adam olacak cocuk » huzur » iktisat » berhan simsek » nestea limon » efkar » yaran tabela yazilari » odeion » brothers of the lame » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » sokullu mehmet pasa lisesi