yuz cicek acsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yuz cicek acsin kultur merkezi
  2. cicekler acsin
  3. gulusun guller acsin
  4. basbakanin esi basini acsin
  5. fikir ona derler ki bir yol acsin
  6. elestirilmekten korkan blog acsin
  7. haydi birisi baslik acsin
  8. biri hemen baslik acsin
  9. benim kutumu acun bey acsin
  10. emine erdogan basini acsin

© 2008 - uludağ sözlük

yuz cicek acsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuz cicek acsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuz cicek acsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» philippos » karagunes » ekran yaklama goruntusu » tokatspor » makineye bagli yasayan insan » kayseri » tudeh » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » full cikista olmak » dolphins cry » berber salonundaki yanci grup » nereye gider bu katar » hayal kirikligi » sakarya universitesi » mithat korler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nigde » sozlukteki sabetayistler » truva kanyak » living in a world without you » adanali » fellowship » omer muhtar » parallel synchronized randomness » bu yaz ben cok degistim » fernando albino de sousa chalana » whopper » polonya » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » son mermiyi kendine sik » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi