yuvarlanip gidiyoruz 

kapat
  1. "idare ediyoruz, kendi meşrebimizde takılıyoruz" anlamına gelen söz.
    #1445231 (larker, 23.03.2007 19:49)
  2. "-naber? -nasılsın?" gibi sorulara verilen cevaplardandır.
    #1445234 (dispatcher, 23.03.2007 19:50)
  3. hafif balık etli bir şahsiyet söylerse oldukça sevimli olan cümle.*
    #1445242 (çakalcarlos, 23.03.2007 19:51)
  4. gaylere çok yakı$an laf.
    #1445243 (sidikli, 23.03.2007 19:51)
  5. fırlama arkadaşlara söylenmemesi gereken cümle:
    -naber lan keraneci ehehe.
    +yuvarlanıp gidiyoruz işte...
    -puahhaha sen topmusun oğlum lan hehehöhöhö...
    #1445460 (harlagaten, 23.03.2007 20:44)

© 2008 - uludağ sözlük

yuvarlanip gidiyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yuvarlanip gidiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yuvarlanip gidiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nihat koray » how i met your mother » gecen gun yine sevisiyorum » dogunun limanlari » ruhun bedene galibiyetini kutlamak » en son gordugun gibi hatirla » hic param yok » nakajima ka nate » fehmi emre gungor » soyunma odasina inen yonetici » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » laz » tsk ya camur atmak » meltem taskiran » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sen giderken » kara mi kizil mi » rutkay aziz » ertugrul saglam in fenerbahce nin basina gecmesi » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » mont blanc » factory girl » askere merhamet vatana ihanet » seyduna turkuleri » himmfs himmfs m kokuyor » toplu emo katliami » pancarli borek » milan baros un fasist olusu » ibrahim yattara » ikinci dunya ulkeleri