yusuf ziya onis stadyumu 

kapat
  1. sariyer spor kulübünün stadyumu.5000 kişiliktir,sariyer ve çevresindeki semtlerin okullarının öğrencileri 19 mayıs,23 nisan vb. organizsyonları bu stad'da yapar.yazın belediye'nin düzenleği toplu düğün ve toplu sünnet şenlikleri'de yine bu stad'da yapılır.
    #2094895 (the fakir, 08.08.2007 20:02)

© 2008 - uludağ sözlük

yusuf ziya onis stadyumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yusuf ziya onis stadyumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yusuf ziya onis stadyumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» le fabuleux destin d amelie poulain » bgmtlh » escinsel evlilige izin veren ulkeler » mark noble » a4 tech » the secret » guldunya » ricardo diaz » purple » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » anne ben geriye biraz zor donerim » yekta kopan » aktif aramalar » faset » yeni alinan beyaz esyayi gormek icin gelen komsu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulugay sozluk » avrupa birligi » radyo sol » kemal belgin » billy mehmet » mustafa kemal in askerleriyiz » fatih sultan mehmet » iphone » bodrum » kurtlar vadisi pusu » almeira » prophet » solcu kiz saci » gay » the illusion of progress